af014209: "Op straat roepen ze soms ook dat wij moeten verdwijnen". Kruip 'ns in de huid van een ander - VVL BBDO; Hand in Hand
"Affiche uitgegeven in 1987 door Hand in Hand tegen racisme. Tekst: Op straat roepen ze soms ook dat wij moeten verdwijnen. Deze morgen hadden we geschiedenis. Het ging over hoe de wereldoorlog is begonnen. De nazi's vonden dat andere mensen slecht waren. Dat ze de schuld waren van alle problemen. Dat ze maar beter konden verdwijnen. Ik werd bang. Op straat roepen ze soms ook dat wij moeten verdwijnen. Kruip 'ns in de huid van een ander. Hand in Hand i.s.m. Vlaams Centrum Integratie Migranten. © VVL/BBDO. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"