fo034292: Socialistische Turnbond
"Zwart-witfoto van een turner bij het kastspringen (met levend opstakel) tijdens de viering van 60 jaar Socialistische Turnbond op 26 september 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"