Informatieblad BSP Propagandakring 5-11-12 (Antwerpen: BSP)
"Deze periodiek werd uitgegeven naast het reeds bestaande blad 5, 11, 12 - Wijk en kringleven. Dit zowel om financiële redenen (ter vervanging van persoonlijke uitnodigingen aan de leden) als ter aanvullende informatie.Periodiciteit: maandelijks"