598.108: Artikel van Hendrik de Man "De Partijdag der Duitsche Sociaal-demokratie te Jena", in: De Waarheid, november 1905, (III,11) - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.9.1: Reproducties van artikels; Level of description: File"