fo035084: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Zwart-witfoto genomen tijdens een protestactie aan de Franse ambassade de dag na de eerste kernproef door Chirac. Met onder andere : Jos Geysels, Ria Van den Heuvel, Ludo Sannen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"