543.002: Nota en knipsels over het princiepsovereenkomst en de samenstelling van gemeenteraden van de gemeenteraadsverkiezingen van 11 oktober 1970 - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"