fo000415: Viering in socialistische kringen (1 mei-viering ?). (1930)
"Zwart-witfoto van een groep feestvierders in socialistische kringen in de jaren 1930 te Gent. Volwassenen met vlag en kinderen met bloemen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"