Drukte, werk, liefde : loopbaan en gezin in het leven van universitair gediplomeerde veertigers - Elchardus, Mark; Huysseune, Michel (Brussel: VUBpress, 2000)
"Mark Elchardus en Michel Huysseune BMLIK"