hs000311: Mon livre d' heures, houtsnede nr. 27/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Houtsnede nr. 27 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000311 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"