af009696: Voor veilig en gezond werk - ABVV Textiel, Kleding en Diamant (TKD) (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door ABVV-textiel-kleding-diamant (Gent) met als trefwoord vakbond.Karikatuur van een man in overall met veiligheidshelm op, zijn armen zijn uitgerokken tot op de wielen van een lastkarretje, zijn handen vormen de bodem ervan, 4 zakken zijn erop gestapeld.Tekst: ABVV Textiel-Kleding-Diamant als 't erop aankomt 3. Voor veilig en gezond werk. MEI. Je tilt op een dag soms zware lasten, maar neem je hierbij wel de juiste houding aan? Vraag via het CPB opleidingsprogramma's over hoe je zware lasten juist tilt. INFO. Opvoedingstraat 143 9000 Gent Tel. (09) 242.86.86 Fax (09) 242.86.96. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"