af014688: Stalking. Word jij ook niet losgelaten? - Claessens, Julien; Zijn; Dedoncker, Annemie (2006)
"Affiche ontworpen door Julien Claessens, uitgegeven in 2006 door Zijn voor een campagne tegen stalking. Afbeelding: kleurenfoto van een vrouw, in een lange zwarte jas, die over haar schouder kijkt. Tekst: stalking. Word jij ook niet losgelaten? www.stopstalking.be. visuele conceptie & grafische vormgeving: rickshiver@hotmail.com. fotografie: www.julienclaessens.com. V.U.: Annemie Dedoncker, voorzitster vzw Zijn. Logo's: vzw Zijn; zij-kant de progressieve vrouwenbeweging; daphne Modena Group on Stalking; Vlaamse overheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"