Wij dichten de kloof : poëziewedstrijd 1999 (Diepenbeek: Gemeentebestuur Diepenbeek, 1999)
"Initiatief van de gemeentelijke werking noord-zuid i.s.m. de lagere scholen van Diepenbeek : gemeenschapsschool De Toekomst, gemeentelijke basisschool, gesubsidieerde Vrije Basisschool Centrum, gesubsidieerde Vrije Basisschool Lutselus, gesubsidieerde Vrije Basisschool Rooierheide"