af006331: Tentoonstelling: 32 oorspronkelijke lithographiën van James Ensor - August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven door de August Vermeylenkring Ronse voor een tentoonstelling van James Ensor. Tekst: Galerij Uutvercoren, St.-Martinusstraat 51 Ronse. Tentoonstelling: 32 oorspronkelijke lithographiën van James Ensor. Open: 25, 29 en 31 maart, 1 en 2 april, 10 h. – 12 h. en 16 h. – 21 h. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"