De Lastige : orgaan van de socio-medikale werkgroep (Gent: SMW)
"Redactie en administratie: Peter Piot (verantwoordelijke uitgever) Huidevetterskaai 50, 9000 Gent / Filips de Goedekaai 10, 9000 Gent (kontaktadres)"