SP-afdeling Buggenhout - SP-afdeling Buggenhout
"Collection: SP-afdeling Buggenhout; S/2020/006 - archief SP-afdeling Buggenhout en aanverwante socialistische organisaties: 01 Administratief (jaar)verslag SP-afdeling Buggenhout over 1983, 1984, 1 stuk 02 Stukken inzake de vergaderingen van de BSP/SP-afdeling Buggenhout, voornamelijk van de Algemene Vergadering, het Bestuur en de Fractie, 1976-1983, 1 omslag 03 Stukken inzake de vergaderingen van de Algemene Vergadering, het Bestuur en de Fractie van de SP-afdeling Buggenhout, 1989-1991, 1994-1995, 1 omslag 04 Kas- en verslagboek met verslag van de vergadering van de Algemene Vergadering in 1978 en van de Bestuursvergaderingen in 1977, en met financiële jaarverslagen over 1977, 1979-1980 en de financiën over 1977-1986, met omzendbrieven, toegangs- en tombolakaarten en knipsels ter illustratie, 1977-1986, 1 deel 05 Ingekomen stukken, vnl. omzendbrieven van de BSP-Arrondissementsfederatie Dendermonde, en enkele uitgaande brieven, 1977-1979, 1 omslag 06 Stukken inzake werking en activiteiten van de SP-Arrondissementsfederatie Dendermonde, voornamelijk in verband met congressen en vergaderingen en ingekomen stukken, 1980-1981, 1 omslag 07 Stukken inzake werking en activiteiten van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen-afdeling Buggenhout, 1977-1987, 1989, 1995, 1 omslag 08 Stukken inzake werking en activiteiten van de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden-afdeling Buggenhout (en Opstal), 1984-1990, 1 omslag 09 Stukken inzake werking en activiteiten van de Vlaamse Federatie van Gehandicapten-afdeling Buggenhout, 1989-1993, 1 omslag 10 Verslag van en convocaties voor de vergaderingen van CSC-afdeling Buggenhout, 1995-1996, 4 stukken 11 Aantekeningen en nota ‘typespeech om de informatie-avond over extreem-rechts in België in te leiden’ ter inleiding bij de vertoning van de film van Stephan Lejeune ‘Het Zwarte Orkest’ ism het AFF, met documentatie van het VNJ en de Klauwaerts te Buggenhout, 1983-1985, 1 omslag (Verwijderd: krantenknipsels over extreem-rechts en de nieuwe orde, 1982-1985, 1 omslag) 12 Stukken inzake het protest tegen de raketten door de socialisten en VAKA, 1980-1983, 1 omslag (Verwijderd: krantenknipsels en tijdschriftartikels over de rakettenkwestie, 1979-1983, 1 omslag) 13 Stukken inzake de gemeenteraadsverkiezingen van 10 oktober 1976, de parlements- en provincieraadsverkiezingen van 17 april 1977, de parlements- en provincieraadsverkiezingen van 17 december 1978 en de Europese verkiezingen van 10 juni 1979, 1976-1979, 1 omslag 14 Dossier betreffende de parlements- en provincieraadsverkiezingen van 8 november 1981, 1981, 1 omslag 15 Stukken inzake de gemeenteraadszittingen, 1983, 1 omslag 16 Stukken inzake de gemeenteraadszittingen, 1984, 1 omslag 17 Stukken inzake de gemeenteraadszittingen, 1985-1986, 1 omslag 18 Stukken inzake gemeentezaken en het gemeentepersoneel, 1979, 1981-1983, 1985-1988, 1 omslag 19 Archiefmateriaal van Leopold De Vos (Puurs) liedjesteksten, partituren, toneelmanuscript van Het geheim van prins Ivanovits, lidkaarten, 1938, 1942, 1946-1952, 1 omslag (postkaart met afbeelding van de gefusilleerde leden van verzetsgroep De Zwarte Hand te Lingen op 7 augustus 1943 uitgelicht) 20 Lidkaart van Ida Spiessens (Baasrode) van de Oostvlaamse Socialistische Turngouw, 1971-1972, 1 stuk Level of description: Collection"