pk001051: Union des Coopérateurs du Tournaisis. Vaulx : Maison du Peuple - Destrebecq-Claix
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het volkshuis van Vaulx, eigendom van de Union des Coopérateurs du Tournaisis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"