fo028928: Chaise kioko réservée aux grands chefs indigènes
"Zwart-witfoto van een stoel volledig versierd met sculpturen. De stoel was bedoeld voor het stamhoofd. Jaren 1920. Collectie Musée du Congo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"