[To Odhophragma : kommounistike epanastatike efemerida] (Athene: OKDE)
"Orgaan van de Organisatie van de Internationale Communisten van Griekenland Voortzetting van: Ergatike Pale Voortgezet als: Ergatike Pale Eerste nr.: nulnummer: aug 1977 / eerste nr.: 15 sep 1977 Redactie: Giannis Pelekis"