Het werkerslied [ Bladmuziek] : [partituur voor de koordirigent, partijen voor : 1ste en 2de Tenor, Bariton en bas] - Broeckx, Jan; Uthmann, Gustav Adolf
"Ned. tekst: Jan L. Broeckx ; Muziek: G. Ad. Uthman"