af004177: De oplossing - KPB; Matthys, Robert (1965)
"Affiche uitgegeven in 1965 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: abstracte tekening van vier wijzende figuurtjes met de andere arm om elkaars schouder. Tekst: DE OPLOSSING. LINKSE FRONTVORMING. KOMMUNISTISCHE PARTIJ VAN BELGIE. WOON DE MEETINGS EN KONFERENTIES VAN DE KOMMUNISTISCHE PARTIJ VAN BELGIE BIJ. Verantw. opsteller-uitgever: R. Matthys, 95, Stalingradlaan, Brussel 1. VRIJ VAN ZEGEL."