fo000377: Dolores Ibarruri (La Passionaria)
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (La Pasionaria) tijdens de slotmeeting van het Wereldvredeskongres (R.U.P.), met solidariteitsverklaring voor de Spaanse Burgeroorlog. Gent, 6 september 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"