fo008570: Congres CMB
"Zwart-witfoto van het 51ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Luik, juni 1973. Opschrift op bord: F.G.T.B. - A.B.V.V. CENTRALE DES METALLURGISTES DE BELGIQUE. CENTRALE DER METAALBEWERKERS VAN BELGIË. CONGRES-1973-KONGRES. V.l.n.r. o.a. Etienne Davister, Gustaaf Wallaert en Georges Debunne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"