Overzicht van archieven en collecties - Creve, Piet; Alderweireldt, Katrien; De Clerck, Josée (Gent: Amsab, 1996)
"Piet Creve (red.) ; met bijdragen van Katrien Alderweireldt, Piet Creve, Josée De Clerck, ... et al."