af014613: Muziekkwis - CSC-Vormingswerk; Waegeman, Ann (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door het CSC-vormingswerk voor een muziekquiz in Zele. Afbeelding: tekening van een clown die een tuba bespeelt. Tekst: CSC vormingswerk Afdeling Zele. MUZIEKKWIS. WAAR: ZAAL VOLKSHUIS. DATUM: 24 APRIL. AANVANG: 20.00 u. DEELNAME: GROEPEN VAN 3 à 5 PERS. PRIJS: 25 fr PER PERSOON. INSCHRIJVING: TOT 17 APRIL WAEGEMAN ANN DRIESSTRAAT 75 9140 ZELE. TALRIJKE WAARDEVOLLE PRIJZEN. Vrij van zegel art. 198/1. Verantwoord. uitg. A. Waegeman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"