fo007851: Socialistische harmonie "De Toekomst" in Sint-Niklaas
"Zwart-witfoto van de socialistische harmonie De Toekomst in Sint-Niklaas. Opschrift achteraan: Eenige kiekjes der reusachtige betooging. De wakkere harmonie van St.Niklaas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"