Latijns-Amerika 1993 : "Het is geen leven, maar de statistieken zijn prima" - Walckiers, Liesbet (De Nieuwe Maand (DNM) : tijdschrift voor politieke vernieuwing)
"Een gesprek met Alain Touraine over Latijns-Amerika"