fo004864: Toespraak van Henri Simonet - World Europ. Press
"Zwart-witfoto van een toespraak van Henri Simonet tijdens de opening van een nieuw brandweerarsenaal in Anderlecht. Opschrift achteraan: Inauguration officielle du nouvel arsenal des pompiers d'Anderlecht en présence du dépouté (sic) bourgmestre M. Simonet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"