pr000775: Oktoberrevolutie - KP (1953)
"Prent in kleur voorstellend de Kommunistische vlag. Tekst : 36e verjaardag van de Octoberrevolutie. Het Centraal Comité der Communistische Partij nodigt U uit op donderdag 5 november 1953 op de Herdenkingszitting, met Bert Van Hoorick en Jean Borremans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"