fo011246: Zwarte markt tijdens Tweede Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van verkoopswaren, waaronder sigaretten op een zwarte markt tijdens de Tweede Wereldoorlog (Radijsstraat). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"