Seksueel overdraagbare aandoeningen (Gent: Federatie van Centra voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding)
"samenst. en lay-out: de Publikatiegroep ; met speciale dank aan Peter Piot Fonds Suzan Daniel - (FSD)"