af001732: Terug naar school in Nicaragua - Deweirdt, Martine; Indruk; Jongsocialisten; Maes, Klim (1985)
"Affiche van Martine Deweirdt uitgegeven in 1985 door de Jongsocialisten (JS) voor solidariteit met de Nicaraguanen. Afbeelding: zwart-witfoto van een schooltas vol bananen. Tekst: terug naar school in NICARAGUA. EEN ONGELIJKE STRIJD: de V.S. voert een onverklaarbare oorlog met het kleine Nicaragua (2,5 miljoen inwoners) EEN ONMOGELIJKE KEUZE: veiligheid of alfabetisatie. LAAT HET ZOVER NIET KOMEN: doe mee met de Jongsocialisten: aktie-schoolmateriaal! Foto: Martine Deweirdt. vrij van zegel: art. 198. V.U.: Klim Maes, Keizerslaan 13, 1000 Brussel, t. 02/513 24 04 (info). indruk Kasteellaan 275 Gent. Reclametekst: DE MORGEN DURFT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"