Werkgroepen van vrouwen in traditionele politieke partijen in België - Nauwelaerts, Katia (Leuven: KUL, 1993)
"Katia Nauwelaerts Eindverhandeling aangeboden tot het verkrijgen van de graad van Licentiaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen. Promotor: W. Dewachter, verslaggever : E. Meulemans"