af014471: Ik weet het zeker - De Brabander, Yves; Monsieur Moiré; Sensoa; Lambrechts, Chris (2007)
"Affiche gefotografeerd door Yves De Brabander en ontworpen door Monsieur Moiré, uitgegeven in 2007 door Sensoa voor hiv-preventie. Afbeelding: kleurenfoto van een jongeman met gekruiste armen leunend op zijn knie. Tekst: ik weet het zeker. POSITIEF? NEGATIEF? LAAT JE TESTEN OP HIV. MEER INFO OP MANNENSEKS. BE. SENSOA PRAAT OVER SEKS. Met de steun van de Vlaamse Minister bevoegd voor het Gezondheidsbeleid. verantwoordelijke uitgever: Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48a, 2000 Antwerpen. fotografie: www.photoaddict.be, grafisch ontwerp: www.monsieurmoire.com."