fo000902: Algemeen stemrecht - Vander Haeghen, Arnold (1893)
"Zwart-witfoto van een optocht van vrouwen voor algemeen stemrecht. Gent, Nederkouter (Justitiepaleis) : 1893. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"