fo026037: VMO (Vlaamse Militanten Orde) Egmontbetoging te Gent 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van VMO (Vlaamse Militanten Orde)-betogers met vaandels in hun handen tijdens de Egmontbetoging te Gent, Zuid 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"