sch000449: Paard met kar - Wilchar
"Zie ook: ls000520 Schilderij op een wit geschilderde spaanplaat met de afbeelding van een paard met kar tegen een achtergrond van rijhuizen. Op de kar staat de tekst 'Le bon pain'. Rechts in het midden gesigneerd: Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"