fo016561: Huysmans en Major in Leopoldville
"Zwart-witfoto van de aankomst van Camille Huysmans met echtgenote, Louis Major en Le Rey op de luchthaven van Leopoldville, Congo, 16 augustus 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"