af004241: Brasil. Festival traditionele muziek - Pellanders, Michel; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche van Michel Pellanders uitgegeven in 2000 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor wereldmuziek uit Brazilië. Tekst: Brasil. Festival traditionele muziek 16-25 juni 2000. Vrij 16/6: 20.30u: Maracatu: Estrela Brilhante. Do 22/3: 20.30u: hedendaagse Braziliaanse muziek: Spectra Ensemble. Vrij 23/6: 20.30u: actuele muziek uit Pernambuco: Chão e Chinelo, Comadre Florzinha. Za 24/6: 20u: muziek uit Nordeste: Repentistas, Trio Matulão, Princesa do Agreste; Afro-Braziliaanse ritmes uit Bahia: Ilê Aiyê. Zo 25/6: 20.30u: Guarani-indianen. Waalse Kaai 14, Antwerpen, www.zuiderpershuis.be, reservaties: 03/248.01.00. Het WereldCulturenCentrum Zuiderpershuis werkt met steun van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap afdeling MLP, Dienst Muziek en Internationale Samenwerking. Het WCC/ZPH wordt eveneens ondersteund door de provincie Antwerpen, DGIS en de Nationale Loterij. ZPH2000/4. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. Foto: Michel Pellanders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"