ga000268: Charles-Louis Philippe, Der alte Perdrix, drukblok nr. 11/12 - Masereel, Frans
"Zie ook: hb000268Zie ook: hs000268 Drukblok nr. 11 uit een reeks van 12 getiteld, Der alte Perdrix. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"