fo008264: SS-Vlaanderen - Sipho
"Zwart-witfoto van een optocht van SS-Vlaanderen in Antwerpen, 8 juni 1943. Opschrift achteraan: March door de straten van Antwerpen der verlofgangers van het Waffen S.S. en het legioen Vlaanderen den 8 juni 1943. O.F.T. March der soldaten door de stad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"