De opvang in België van niet-begeleide minderjarigen, slachtoffer van seksuele uitbuiting : aanbevelingen voor goede praktijken : dossier - Verlinden, An; Debulpaep, Jacques; De Schrijver, Isabelle; Pissart, Françoise; Messiaen, Laurent; Bruwier, Anne (Brussel: Child Focus; Koning Boudewijnstichting, 2004)
"Uitgave van Child Focus en de Koning Boudewijnstichting ; auteur : An Verlinden ; coördinatie voor Child Focus : Jacques Debulpaep, Isabelle De Schrijver ; coördinatie voor de Koning Boudewijnstichting : Françoise Pissart, Laurent Messiaen, Anne Bruwier"