695.W: Websites - Groene Gordel Front van Brugge en Ommeland
"Collection: Groene Gordel Front van Brugge en Ommeland; Series: 695: Archief van het Groene Gordel Front van Brugge en Ommeland; Level of description: Sub-fonds"