fo018253: Marxkring - Muller, Erwin
"Zwart-witfoto van mannen verkleed als Noormannen in een uitvoering van 'k Had ik Garbo kunnen zijn... op het Noors Galabal van de Marxkring in het Feestpaleis van Vooruit in Gent, 17 december 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"