543.351: Lijsten voor de verzending van biografische nota’s, programmaboekjes en vragenlijst voor de viering van de 85ste verjaardag van Camille Huysmans te Hasselt op 27 mei 1956, ingericht door de Stichting Camille Huysmans vzw - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"