af003650: Inleveren - KPB; Dullaert, Miel (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: foto van Wilfried Martens met panamahoed op in Belgische driekleur. Tekst: INLEVEREN CVPPVV VII VIII CVPVUSP UW INKOMEN DAALT VERDER WANNEER KADERWET VOOR HET PATRONAAT? KPB. VER. UITG.: MIEL DULLAERT, STALINGRADLAAN 18-20 - 1000 BXL."