fo000218: Jules Peurquaet (1938)
"Zwart-witfoto van een toespraak van Jules Peurquaet n.a.v. het Plan van de Arbeid. Hij staat op het podium met op de achtergrond een spandoek met als opschrift: Alleen de demokratie kan onze eischen doen zegevieren. 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"