fi000070: Promotiefilm Tombola Emile Vandervelde 1957 (1957)
"Promotiefilm voor de Tombola Emile Vandervelde van 1957. De kijker worden aangespoord om een biljet te kopen door een overzicht te geven van de te winnen prijzen. Hoofdprijs is een FORD model 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"