fo011497: Kantoor van de Volksdrukkerij in Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van o.a. Richard Vankenhove (staand) in een kantoor van de Volksdrukkerij in de Hoogpoort in Gent, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"