gou000059: Vrouw met kind neemt afscheid van gevangen soldaat. - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: pr001458 Een tekening van een vrouw die voor de gevangenis staat en houdt haar kind in haar armen. Het kind reikt naar de gevangen soldaat achter de tralies. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"