794.175: Dossier betreffende een studieweekend voor de lesgevers voor de kadervorming voor de federatie Mechelen op 24-26/11/1995 in Rijmenam. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"